Jógi szagtanácsadás

 

A weboldalon található minden anyag szabadon megtekinthető (vagy meghallgatható), és le is tölthető, sőt, továbbadható; amelyiknél netán nem így volna, annál külön jelzem ezt. (A fejlesztői anyag továbbfelhasználási feltételeiről szintén külön nyilatkozom ott.) Semmilyen anyagnál nem engedélyezett annak üzleti célú felhasználása (pénzért való továbbadása, vagy más módon való, anyagi haszonnal köcsögtető továbbfelhasználása, vagy értékesítése), sem pedig annak bárminemű átszerkesztése vagy átalakítása; kivéve a szerző – adott célra szóló – külön engedélyével. (Amennyiben valakinek ilyen szándéka van, kérem, keressen meg, és meg tudjuk majd beszélni.)

Az itt közzétett összes anyag vagy teljesen a saját alkotásom, vagy pedig az eredeti szereplő(k) és szerző(k) tudtával és beleegyezésével használtam fel őket. (Amennyiben bárki esetleges kifogással élne ez ellen, az elsősorban – lehetőleg egyenesen, személyesen – engem keressen!)

A szentképek kizárólag ingyenesen letölthető könyvtárakból származnak, a liszenszfeltételek figyelembevételével és betartásával, az eredeti forráshelyet ld. alább:

Iconarchive.com